Toissa kaudella Veikkausliigassa pelannut hyökkääjä menehtyi auto-onnettomuudessa

Veikkausliigassa 66 ottelua pelannut Shahdon Winchester (vas.) sai surmansa Trinidad ja Tobagossa torstaina sattuneessa onnettomuudessa. (Kuva: Getty Images)

Toissa kaudella Veikkausliigassa pelannut Shahdon Winchester on kuollut torstaina sattuneessa auto-onnettomuudessa.

Onnettomuus tapahtui Winchesterin kotimaassa Trinidad ja Tobagossa, Gasparillon kaupungissa. Newsday kertoo, että auto törmäsi vauhdil valotolppaan ja syttyi sen jälkeen palamaan. Sivuston tietojen mukaan kaikki autossa olleet neljä henkilöä jäivät loukkuun auton sisälle ja Winchester oli yksi heistä. Tiedossa ei ole, ajoiko Winchester itse autoa.

Vain 27-vuotiaana menehtynyt Winchester olisi täyttänyt tammikuun 8. päivä 28 vuotta. Princess Townissa syntynyt Winchester oli pelipaikaltaan hyökkäjä. Hän saapui Suomeen ensimmäisen kerran vuonna 2013, kun hän siirtyi kotimaansa W Connectionista Pietarsaaren Jaroon. Myöhemmin hän edusti myös SJK:ta kaudella 2018.

Myös Meksikossa, Vietnamissa ja Azerbaidzanissa urallaan pelannut Winchester pelasi Veikkausliigassa 66 ottelua, joissa syntyi 18 maalia. Trinidad ja Tobagon A-maajoukkueessa hän puolestaan esiintyi 28 kertaa, tehden kuusi maalia.

Edellisen kerran jalkapallomaailma kohtasi vastaavanlaisen suru-uutisen huhtikuun lopulla, kun Tshekin maajoukkuehyökkääjä Josef Sural sai surmansa Turkissa sattuneessa auto-onnettomuudessa.

Toissa kaudella Veikkausliigassa pelannut Shahdon Winchester on kuollut

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän