Mika Lehkosuo siirtyy valmentajaksi norjalaiseen Kongsvingeriin

Mika Lehkosuo sai potkut HJK:n peräsimestä toukokuussa. Ensi kaudella 49-vuotiaan luotsin ura jatkuu Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Kongsvinger nimitti keskiviikkona uudeksi päävalmentajakseen Mika Lehkosuon. Tuore sopimus kattaa seuraavat kaksi vuotta. Tammikuussa 50-vuotta täyttävä suomalainen ehti valmentaa HJK:ta kaikkiaan viiden kauden ajan, jota ennen hän toimi Hongan päävalmentajana.

Kongsvingerissä Lehkosuo saa valmennettavakseen kaksi vanhaa tuttua, sillä seurassa pelaavat maalivahti Saku-Pekka Sahlgren ja puolustaja Ville Jalasto. ”Bana” valmensi molempia jo HJK:ssa, jonka lisäksi hän on valmentanut Jalastoa myös Hongassa. Kaikkiaan Lehkosuo ja Jalasto ovat tehneet yhteistyötä jo kahdeksan kauden ajan.

– Luotan Mikaan. Hän tuntee jalkapallon hyvin ja hänellä on paljon kokemusta korkealta tasolta sekä pelaajana että valmentajana. KIL (Kongsvinger IL) saa hänestä erittäin sitoutuneen valmentajan. Hän on hyvin yksityiskohtainen ja haluaa kaiken natsaavan kentällä, Jalasto kommentoi tuttua valmentajaa Kongsvingerin nettisivuilla.

Kongsvingerin valmennuspestiä tavoitteli mediatietojen mukaan myös Sami Hyypiä, jota pidettiin ennen Lehkosuon palkkaamista vahvimpana suosikkina norjalaisseuran uudeksi valmentajaksi.

Mika Lehkosuo siirtyy Kongsvingeriin

https://twitter.com/NORFtbl/status/1207298141621493760

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän