Toisen jakson ilotulitus ratkaisi Eurooppa-liigan Chelsealle!

Toisen jakson ilotulitus taittoi Arsenalin selkärangan, joka hävisi finaalin Chelsealle lopulta selvin 4-1 lukemin. 

Azerbaidzanin Bakussa pelatun finaaliottelun avausjaksoa voisi luonnehtia kauniisti sanottuna tylsäksi ja tapahtumaköyhäksi. Toisella jaksolla pankki sen sijaan räjähti totaalisesti, kun Lontoon sinipaitainen joukkue alkoi mellastamaan Bakun illassa.

Ensin entinen Arsenal-hyökkääjä Oliver Giroud puski Chelsean 1-0 johtoon ottelun 48. minuutilla, ja tunnin kohdalla oli espanjalaiskonkari Pedron vuoro osua komean syöttökombinaation päätteeksi. Pedron maalin jälkeen kello ei ehtinyt kulkea edes viittä minuuttia, kun belgialaistähti Eden Hazard tälläsi Ainsley Maitland-Nilesin rikkeestä seuranneesta pilkusta tilanteeksi jo 3-0.

Hetkeä Hazardin osuman jälkeen Arsenalin Alex Iwobi onnistui avaamaan myös Gunnersin maalihanat komealla laukauksella, mutta viimeisen sanan finaalissa sai Chelsea, kun Hazard viimeisteli illan toisen maalinsa reilu vartti ennen peliajan päättymistä. 4-1 lukemin päättynyt finaali oli hyvin todennäköisesti Hazardille viimeinen ottelu Chelsean riveissä. 28-vuotiasta belgialaistähteä on huhuiltu jo pidemmän aikaa Real Madridin riveihin.

Toisen jakson ilotulitus ratkaisi mestaruuden Chelsealle

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1133838193244168192

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – –

Katso myös: Tunteikkaat jäähyväiset videolla – Kasper Hämäläinen vaihtaa seuraa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here