Arsenalin kelkassa UEL-finaaliin

Arsenal ja Chelsea iskevät yhteen keskiviikkoiltana. Tiedossa on herkkua jalkapallon ystäville, sillä vuorossa on Eurooppa-liigan finaali. Finaali pelataan Azerbaidzhanin Bakussa. UEFA teki erikoisen päätöksen järjestää finaali Bakussa, sillä esimerkiksi Arsenalin armenialaispeluri Henrikh Mkhitaryan joutui poliittisista syistä skippaamaan finaalin kokonaan.

Ilmainen kisa Mestarien liigan finaaliin – voita 10 000 €!

Joukkueilla on alla kaksi kohtaamista menneeltä kaudelta. Voitot menivät tasan 1-1. Chelsea oli parempi Stamford Bridgellä ja Arsenal Emirates Stadiumilla. Tänään kotietua ei ole, joten se ei tule vaikuttamaan näytökseen. Molemmat lontoolaisseurat ovat ilman pokaaleita tältä kaudelta. Arsenalille lisämotivaatiota illan matsiin tuo se, että heillä ei ole vielä paikkaa ensi kauden Mestarien liigaan, jonne illan voittaja automaattisesti menee. Chelsealla paikka Mestarien liigaan jo löytyy, sillä Lontoon siniset olivat Valioliigassa kolmansia.

Pelivalintamme kohdistuu Arsenaliin. Joukkueet ovat paperilla todella tasaiset, mutta Arsenalin kertoimet ovat korkealla. Meidän papereissa kumpikaan joukkueista ei lähde ennakkosuosikkina tähän kamppailuun, jonka myötä tasapelin riski otetaan pois. Tykkimiehet lähtevät iskemään Chelsean pallonhallintaan nopeilla vastahyökkäyksillä ja kärkipari LacazetteAubameyang ovat erinomaisilla esityksillään olleet tehokkaita läpi kauden. Arsenalin päävalmentaja Unai Emery on ex-seuransa Sevillan peräsimessä tuonut UEL-pystejä useaan otteeseen kotiin, joten finaaleissa on tullut onnistumisia.

Pelivalinta: Arsenal – tasapeli ei vetoa (2.27 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Tunteikkaat jäähyväiset videolla – Kasper Hämäläinen vaihtaa seuraa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here