Tiesitkö tätä? – Huuhkajien puolustaja pyörittää hotellibisnestä toisessa kotimaassaan!

Huuhkajien puolustaja Thomas Lam on veljensä kanssa vahvasti mukana perheensä hotellibisneksessä Amsterdamissa.

Zwollen Thomas Lam on kuulunut jo vuosia Huuhkajien vakiokalustoon. Marraskuussa päättyneissä EM-karsinnoissa keskikentän pohjalla ja topparina viihtyvää Lamia ei kuitenkaan juurikaan kentällä nähty loukkaantumisten vuoksi. Kaikkiaan Lam on pelannut urallaan 21 A-maaottelua Suomen paidassa.

Nyt ei kuitenkaan ole kyse urallaan Zwollen lisäksi FC Twenteä, AZ Alkmaaria  ja Nottingham Forestia edustaneen Lamin pelillisistä ansioista, vaan hänen siviilielämästään.

Hollantilainen Voetbal Primeur -niminen julkaisu nimittäin esittelee Lamin amsterdamilaisen hotellin omistajana. Ja totta se on. Lamin suomalaisella äidillä ja jo edesmenneellä hollantilaisella isällä oli oma hotelli Amsterdamissa.

– Puhuin muutama vuosi sitten veljelleni siitä, miten siistiä olisi, jos me kaksi avaisimme omanhotellin tulevaisuudessa, Lam muisteli PEC Zwolle TV:n haastattelussa.

Sanoista päästiin tekoihin reipas vuosi sitten, kun Lam osti yhdessä veljensä kanssa Hotels des Arts -hotellin Amsterdamista. Tuoreen hotellinomistajan mukaan myös hotelialalla kokemusta niittänyt äiti on ollut projektissa vahvasti mukana.

– Siinä, mikä on muuttunut sen jälkeen, kun ostimme paikan, on valovuosien ero. Kaikki kunnia äidilleni ja veljelleni.

Lamien hotelliin voit tutustua muun muassa hotels.com -sivustolla, jossa Hotels des Arts on saanut komean arvosanan 8,0. Erityistä plussaa hotellille on annettu sen sijainnista ja hyvästä palvelusta. Kunniaa Rokinin kaupunginosassa sijaitsevan hotellin noususta Lam ei vielä suostu ottamaan.

– Minun on vaikeaa käydä täällä usein, koska jalkapallo on etusijalla. Niin se tulee olemaan, kunnes lopetan pelaamisen. Sitten kun lopetan, voin pyörittää täällä bisnestä veljeni kanssa, Lam suunnittelee.

Huuhkajien puolustaja Thomas Lam omistaa hotellin Hollannissa

https://twitter.com/barbaricfooty/status/1210671827669987328

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Valioliigassa jaettiin kauden kuudennet valmentajapotkut

Edellinen artikkeliValioliigassa jaettiin kauden kuudennet valmentajapotkut
Seuraava artikkeliAlfredo Morelos näytti Celticin kannattajille kurkunleikkauselettä Old Firmissä – katso video!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän