Alfredo Morelos näytti Celticin kannattajille kurkunleikkauselettä Old Firmissä – katso video!

Glasgow Rangersin kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos nousi jälleen huomion keskipisteeksi sunnuntaina Skotlannin Valioliigassa.

Ensimmäisen kerran jo vuonna 1888 pelatun Old Firmin jännitteet pohjautuvat uskontoon, sillä Celtic on historiassaan leimautunut katoliseksi seuraksi, kun taas Rangers on tunnettu protestanttisena joukkueena.

Jotain seurojen välisistä jännitteistä kertoo se, että ainoastaan viisi pelaajaa (Alfie Conn, Maurice Johnston, Steven Pressley, Mark Brown ja Kenny Miller) on edustanut molempia joukkueita 1920-luvun jälkeen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ja kuten tapana on, myös sunnuntain derby sisälsi runsaasti tapahtumia. Itse ottelun voittajaksi selvisi Ryan Kentin ja Nikola Katicin maalien ansiosta Steven Gerrardin valmentama Rangers, jonka keskikentällä Huuhkajien Glen Kamara luuti 80 minuuttia. Celticin ainokaisen iski avausjaksolla osunut Odsonne Edouard.

Entistä kirvelevämmäksi Celticin tappion tekee se, että Ryan Christie epäonnstui pilkulta puolen tunnin kohdalla.

Voitto oli Rangersille tärkeä, sillä sen ansiosta joukkue nousi kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta Celticistä. Rangersilla on myös yksi ottelu paikallisvastustajaansa vähemmän pelattuna.

Maalien lisäksi ottelussa nähtiin myös ulosajo, kun HJK:sta tuttu ”Buffalo” Morelos sai ottelun lisäajalla sukeltamisesta toisen keltaisen korttinsa ja lensi suihkuun. Ulosajon jälkeen kolumbialaiskärki näytti kurkunleikkaamiseleitä Celticin fanikatsomon suuntaan, joka kuumensi tunteita Celtic Parkila.

Kuluvalla kaudella 12 maalia Skotlannin Valioliigassa tehnyt Morelos on tunnettu kuumana pelaajana. Tällä kaudella kolumbialainen on ottanut kaksi ulosajoa, kun viime kaudella niitä kertyi miehen tilille peräti viisi.

Alfredo Morelos näytti Celticin kannattajille kurkunleikkauselettä

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

——-
Edellinen artikkeliTiesitkö tätä? – Huuhkajien puolustaja pyörittää hotellibisnestä toisessa kotimaassaan!
Seuraava artikkeliNorjan superjunnun uusi osoite on Borussia Dortmund

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän