Teräs-Terim tekee sen taas?

 

Vielä kaksi viikkoa sitten näytti varmalta että Turkkia ei nähdä vuoden 2014 MM-kisoissa, peli tökki niin pelillisesti kuin pisteidenkin valossa. Turkki oli auttamattomasti jäljessä lohkon kakkossijasta kamppailevia Unkaria ja Romaniaa vastaan, näytti että ainoa tavoite olisi taistella neljännestä sijasta Viron kanssa mutta…

TSEKKAA TÄMÄ:

Ainoastaan muutama mies maailmassa pystyy tekemään mahdottomasta mahdollisia ja Turkin jalkapalloliitto päätti tarttua tilaisuuteen ja palkata Fatih Terimin, yhden jalkapallomaailman suurista persoonista. Terim tunnetaan valmentajana joka saa kaiken ja piirun verran enemmän irti joukkueista joita hän luotsaa, ketään ei varmasti jäänyt vuoden 2o08 EM-kisoissa kylmäksi kun Terimin Turkki ottelu ottelun jälkeen käänsi tappiot voitoiksi, tullakseen lopulta Saksan lyödyksi kisojen välierässä.

Terimin pesti kattaa alustavasti vain karsinnat mutta todennäköistä on että Turkin jalkapalloliitto maksaa mitä tahansa että Terim jatkaisi valmentajana myös kisoissa jos Turkki sinne itsensä onnistuu kampeamaan. Tilanteesta tekee kimurantin Terimin sopimus Galatasarayn kanssa, Galatasaray ei varmasti suostu hevillä luovuttamaan valmentajaa joka nosti joukkeen suosta kaksinkertaiseksi Turkin mestariksi.

Turkin (13 pistettä) kaksi viimeistä ottelua karsinnoissa on Viro vieraissa ja jo kisalipun varmistanut Hollanti, pahimmalla kilpakumppanilla Unkarilla (14 pistettä) vastaavat ottelut ovat Hollanti vieraissa ja Andorra kotona.

Edellinen artikkeli”Englantilaiset” pelastivat Espanjan häviöltä
Seuraava artikkeliRonaldo tervehtymässä Villarealia vastaan?