Ronaldo tervehtymässä Villarealia vastaan?

Kuva: Marca

 

Cristiano Ronaldo jätti tiistai-illan ottelun Brasiliaa vastaan väliin pienen loukkaantumisen takia ja spekulaatiot alkoivat lennellä, että Ronaldo saattaisi jättää viikonlopun Villareal-pelin välistä. Tänään keskiviikko-aamuna Ronaldo on kuitenkin ollut kentällä juoksemassa ja hänen pitäisi palata harjoitusvahvuuteen myöhemmin päivällä.

Lisää positiivisia uutisia tulee Real Madridin suuntaan, kun Raphael Varene näyttää kuntoutuvan pikkuhiljaa. Raphael on päässyt harjoittelemaan jo pallon kanssa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Isco toisaalta ottaa asiat varovaisemmin, sillä hänkään ei ollut maansa kanssa pelaamassa vaan on ollut hoidettavana sähköterapiassa. Hänen saama kolhu nilkkaan on sen verran vakava, että hänet voi jo periaatteessa laskea pois pelaavasta kokoonpanosta lauantain pelistä.

Luca Modric missasi myös Kroatian pelin, sillä Kroatian yksi tärkeimmistä pelaajista kärsii reisilihaksen kivuista. Luca on nähnyt jo joukkueen fysioterapeuttia, mutta hänen tilansa ei ole mitenkään vakava.

Marcelo on poissa ainakin kaksi viikkoa, sillä hän kärsii reisivammasta. Brasilialaisen on ennustettu tulevan takaisin pelaavaan kokoonpanoon Atletico Madridia vastaan 28.9.

Marca

Edellinen artikkeliTeräs-Terim tekee sen taas?
Seuraava artikkeliTrapattoni jättää Irlannin maajoukkueen