33-vuotias Teemu Pukki heilutti jälleen maaliverkkoja Major League Soccerissa sunnuntaiaamuyönä Suomen aikaa.

St. Louis City kaatoi vieraskentällä Minnesota Unitedin numeroin 1-2 (0-0) Major League Soccerissa.

Minnesotan hyökkääjä Teemu Pukki vei kotijoukkueen johtoon heti toisen jakson alussa. Pukki sijoitti rangaistuspotkun vasempaan alakulmaan. Pukki on tehnyt kymmenessä pelaamassaan sarjamatsissa viisi maalia.

HJK:ssa kaudella 2018 Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut brassihyökkääjä Joao Klauss tasoitti 64. minuutilla. Ja Njabulo Blom viimeisteli voittomaalin 73. minuutilla.

KATSO MYÖS: Video: Teemu Pukki tykitti häikäisevän osuman LA Galaxyn verkkoon

29 joukkueen MLS:n kärjessä jatkaa FC Cincinnati (30 ottelua, 62 pistettä) ja toisena on juuri St. Louis City (31 ottelua, 53 pistettä). Minnesota on vasta sijalla 19 (30 ottelua, 37 pistettä).