Turussa nähtiin melkoinen kamppailu, jossa KuPS-maalivahti Johannes Kreidl torjui kaiken mahdollisen.

KuPS kaatoi vieraskentällä FC Interin numeroin 0-1 (0-0) Veikkausliigan Mestaruussarjassa. Samalla KuPS piti mestaruushaaveensa elossa HJK:n takana sarjakakkosena.

FC Interille todellakin tarjottiin voittoa. Timo Stavitski hankki toisella jaksolla kaksi kertaa rankkarin, ja hän pääsi itse myös laukaisemaan kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla kuopiolaisten itävaltalaismaalivahti Johannes Kreidl oli pallon edessä.

Ja draamaa riitti vielä aivan loppuhetkillä. KuPS sai tunteita herättäneen rankkarin 95. minuutilla, jonka Axel Vidjeskog laukoi sisään. Monien mielestä tilanteessa nähty käsivirhe tapahtui rankkarialueen ulkopuolella.

KuPS sai tästä rankkarin

Kuuden parhaan Mestaruussarja sekä runkosarjan sijoille 7.-12. sijoittuneiden Haastajasarja pelataan yksinkertaisina sarjoina ja jatkosarjojen avausottelut pelataan FIFA-päivien jälkeen ensi viikon lopulla 15.-17. syyskuuta.

Mestari ja putoaja ovat selvillä viimeistään päätöskierroksen 21.10. jälkeen.

Veikkausliigakausi jatkuu Mestaruus- ja Haastajasarjan jälkeen vielä eurolopputurnauksella, jossa ratkaistaan yksi paikka kauden 2024-25 UEFA:n Konferenssiliigan karsintaan.