33-vuotias Teemu Pukki pamautti tyylikkään osuman Major League Soccerissa torstaiaamuyönä Suomen aikaa.

LA Galaxy kaatoi kotikentällään Minnesota Unitedin numeroin 4-3 (1-3) MLS:ssä torstaiaamuna.

Vierasjoukkue Minnesotan suomalaistähti Teemu Pukki laukoi 19. minuutilla upean 1–1-tasoitusmaalin. Tyly kuti maalin kattoon! Pukki myös syötti Bongokuhle Hlongwanen tekemän 1–3-osuman aivan avausjakson lopulla.

LA Galaxy tuli kuitenkin toisella jaksolla rinnalle ja ohi. Ottelun hahmo oli LA Galaxyyn täksi kaudeksi siirtynyt 37-vuotias Sheffield United -legenda Billy Sharp, joka teki hattutempun.

KATSO MYÖS: Video: Robert Taylor vaihdettiin Messin tilalle – ja pian alkoi uskomaton show!

29 joukkueen MLS:n kärjessä jatkaa FC Cincinnati (29 ottelua, 59 pistettä). Minnesota on sijalla 18 (29 ottelua, 37 pistettä).