Muutama päivä sitten kuivan kautensa päättänyt Teemu Pukki teki taas maalin – ja kyseessä oli tietysti teemupukkimainen viimeistely.

San Jose Earthquakesin ja Minnesota Unitedin välinen ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (1-1) Major League Soccerissa sunnuntaiaamuyönä Suomen aikaa.

Vierasjoukkue Minnesotan 33-vuotias hyökkääjätähti Teemu Pukki laittoi verkon heilumaan heti 4. minuutilla Emanuel Reynoson loistavasta syötöstä. Kyseessä oli Pukin kolmas osuma seitsemässä sarjaottelussa.

San Josen Cade Cowell kuitenkin tasoitti jo 16. minuutilla. Enempää maaleja ei ottelussa lopulta nähty, joten pisteet jaettiin.

Minnesota on 29 joukkueen MLS:ssä keskikastissa sijalla 14 (26 ottelua, 36 pistettä). Kärjessä jatkaa FC Cincinnati (27 ottelua, 57 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Teemu Pukki heilutti verkkoa MLS:ssä – pitkä maaliton putki poikki