Veikkausliigan runkosarja on taputeltu. HJK ja KuPS kohtasivat loppuunmyydyllä Bolt Arenalla huippumatsissa.

HJK:n ja KuPS:n välinen kärkikamppailu päättyi tasanumeroihin 2-2 (1-1) Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella sunnuntaina.

Kuopiolaisvierailija meni johtoon 14. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Pallo ajautui Axel Vidjeskogille, jonka kuti meni yläriman kautta vastustamattomasti ohi HJK-maalivahti Niki Mäenpään.

Klubin Matti Peltola tasoitti avausjakson lopussa, ja maalitykki Bojan Radulovic teki 2–1-maalin toisen jakson alussa. Kuopiolaisten Tete Yengi kuitenkin tasoitti 58. minuutilla loppunumeroiksi 2-2.

HJK voittaa runkosarjan 44 pisteellä ja KuPS on toisena 43 pisteellä. Loppusarjan info maalivideon alla.

Näin pelataan syksyn ratkaisupeleissä

22 ottelun pituinen runkosarja päättyi nyt sunnuntaina 3. syyskuuta. Runkosarjan jälkeen pelataan viime kausilta tuttuun tapaan Mestaruus- ja Haastajasarjat jaettuna kuuden parhaan ja kuuden heikoimman kesken. Otteluohjelma julkaistaan tiistaina 5. syyskuuta.

Jokainen joukkue pelaa viisi ottelua, ja molempien sarjojen päätöskierros pelataan lauantaina 21. lokakuuta. Sarjan viimeinen putoaa suoraan Ykkösliigaan kaudeksi 2024. Sarjan toiseksi viimeinen puolestaan karsii Ykkösen toiseksi parasta vastaan.

Lisäksi jännitetään vielä Eurolopputurnausta, jossa ratkotaan yhdelle seuralle paikka kauden 2024-25 UEFA:n Konferenssiliigan karsintoihin.