Teemu Pukki piti lehdistötilaisuuden – uskoo olevansa pelikunnossa Tanskaa vastaan EM-avauksessa

Norwichin ja Suomen maajoukkueen tähtihyökkääjä Teemu Pukki kärsii nilkkavammasta. Pukki piti maanantaina rohkaisevan lehdistötilaisuuden.

30-vuotiaan Teemu Pukin nilkkavamma ei ole vaatinut leikkaushoitoa, mutta kuntoutuminen vie aikaa. Pukin nilkan nivelsiteessä on repeämä. Hän on ollut viimeiset pari viikkoa Suomessa Jari-Pekka ”Gene” Keurulaisen hoidettavana.

”Nilkka tuntuu jo paljon paremmalta. Harjoitusottelu Ruotsia vastaan jää ainakin välistä. Olen luottavainen, että olen pelikunnossa Tanskaa vastaan”, Pukki kertoi Huuhkajien järjestämässä suorassa YouTube-lähetyksenä maanantai-iltanapäivällä.

”Olen alusta alkaen uskonut, että nilkka tulee kuntoon kisoihin mennessä. Lääkärit ja fysiot ovat olleet samaa mieltä”, hän jatkaa.

Suomen miehistö on kokoontunut leireilemään ja valmistautumaan historiallisiin kisoihin. Huuhkajat kohtaa vielä kenraaliharjoitusotteluissa lauantaina 29. toukokuuta Ruotsin ja perjantaina 4. kesäkuuta Viron.

”On ollut tosi kiva nähdä jätkiä. Tämä on ollut iso unelma meille kaikille. Varmaan kaikilla ollut jo pidemmän aikaa katseet tässä leirissä ja tulevissa kisoissa”, Pukki kertoo.

Suomen avausmatsi lauantaina 12. kesäkuuta

11.6.-11.7. pelattavissa EM-kisoissa on mukana 24 maata, jotka pelaavat kuudessa neljän maan lohkossa. Suomi pelaa B-lohkossa yhdessä Belgian, Tanskan ja Venäjän kanssa. Lohkojen kaksi parasta ja neljä parasta lohkokolmosta etenevät neljännesvälieriin.

Yle ja Yle Areena näyttävät kaikki matsit suorina lähetyksinä. Suomi kohtaa Tanska lauantaina 12.6., Venäjän keskiviikkona 16.6. ja Belgian maanantaina 21.6.

Lohko A: Italia, Turkki, Sveitsi, Wales
Lohko B: Suomi, Belgia, Tanska, Venäjä
Lohko C: Hollanti, Ukraina, Itävalta, Pohjois-Makedonia

Lohko D: Englanti, Kroatia, Tshekki, Skotlanti
Lohko E: Espanja, Ruotsi Puola, Slovakia
Lohko F: Ranska, Saksa, Portugali, Unkari

— —
KATSO MYÖS: Jalkapallon EM-kisojen 2021 otteluohjelma – Yle näyttää kaikki matsit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here