Video: Norwichille vierasvoitto – Teemu Pukki pamautti kaksi maalia!

30-vuotias maaliruisku Teemu Pukki vietti vahvaa lauantai-iltapäivää, kun mies teki kaksi maalia ja oli jatkuvasti vaarallinen. 

Norwich kaatoi vieraskentällä Bristol Cityn numeroin 1-3 (1-3) Englannin Mestaruussarjassa lauantaina. Teemu Pukki painoi avausjaksolla kaksi maalia kahdeksan minuutin sisään.

83 minuuttia kentällä raatanut Pukki oli maaliensa lisäksi jatkuvasti aiheuttamassa hankaluuksia vastustajien puolustajille, eikä hattutemppukaan ollut kovin kaukana. Bristol City sai 75. minuutilla rankkarin, mutta Nahki Wellsin Panenka epäonnistui totaalisesti ja pallo meni melkein metrin yli.

Pukki on tehnyt tällä kaudella nyt neljä sarjamaalia. Norwich nousi hetkellisesti jo sarjakakkoseksi, kun yhdeksästä ottelusta on kasassa 17 pistettä. Sarjakärjessä jatkaa 22 pisteellä Reading. Sarjan ylempi keskikasti on erittäin tasainen, joten sijoitukset heittelevät jatkuvasti.

Teemu Pukki, baby

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Heerenveenin kotimatsissa 15 000 pehmonallea lisäämässä tietoisuutta sairastuneista lapsista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here