30-vuotias maaliruisku Teemu Pukki vietti vahvaa lauantai-iltapäivää, kun mies teki kaksi maalia ja oli jatkuvasti vaarallinen.

Norwich kaatoi vieraskentällä Bristol Cityn numeroin 1-3 (1-3) Englannin Mestaruussarjassa lauantaina. Teemu Pukki painoi avausjaksolla kaksi maalia kahdeksan minuutin sisään.

83 minuuttia kentällä raatanut Pukki oli maaliensa lisäksi jatkuvasti aiheuttamassa hankaluuksia vastustajien puolustajille, eikä hattutemppukaan ollut kovin kaukana. Bristol City sai 75. minuutilla rankkarin, mutta Nahki Wellsin Panenka epäonnistui totaalisesti ja pallo meni melkein metrin yli.

Pukki on tehnyt tällä kaudella nyt neljä sarjamaalia. Norwich nousi hetkellisesti jo sarjakakkoseksi, kun yhdeksästä ottelusta on kasassa 17 pistettä. Sarjakärjessä jatkaa 22 pisteellä Reading. Sarjan ylempi keskikasti on erittäin tasainen, joten sijoitukset heittelevät jatkuvasti.