Puoliajan pelivihje: Manchester United – Arsenal

Tänä sunnuntaina futisrintamalla piisaa betsattavia kohteita! Allekirjoittanut siirtää katseena Valioliigan puolelle, jossa Manchester United kohtaa Arsenalin kello 18:30.

ManU ja Arsenal molemmat ovat startanneet kautensa kohtuu mollivoittoisesti. ManU on pelannut kotiviheriöllään kolme ottelua eikä laariin ole tarttunut vielä yhtään voittoa. Arsenal löytyy sarjataulukon sijalta 12, ManU tulee perässä sijalla 15. Tavallisesti näiden kahden jengin kohdatessa voidaan puhua kärkikamppailusta, mutta ei tällä kertaa.

Kumpikin jengi tahkosi viime viikolla europelejä: ManU nappasi komean 5-0 voiton RB Leipzigistä, Marcus Rashfordin painaessa pallon verkon perukoille kolmeen otteeseen. Arsenal vastaavasti selätti odotusten mukaisesti irlantilaisen Dundalkin vaivatta 3-0.

Kotijoukkueen harteilla lepää ennakkosuosikin viitta, kuten 1X2-kertoimet osoittaa: 2,10 – 3,65 – 3,72. ManU oli tehokas edellisellä viikolla, ja nyt isännillä olisi oiva paikka napata ensimmäinen kotivoitto Rashfordin ja kenties Edinson Cavanin johdolla, joka ei vielä ole onnistunut taikomaan maalia ManUn paidassa. Ei todellakaan olisi ihme jos pallo painuisi pariin kertaan Arsenalin verkon perukoille. Tästä Coolbet tarjoaa vajaan kakkosen kertoimen, joka isketään vetoliuskalle!

Pelivihje: Manchester United: Yli 1,5 maalia (1,92 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

VIDEO: Norwichille vierasvoitto – Teemu Pukki pamautti kaksi maalia!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here