Sarjanousijan kyydissä kohti triplausta

Sarjanousijan kyydissä hyökätään kohti tämän viikonlopun triplausta, kun Tanskan pääsarjasta poimitaan sinkkukohde kampanjaan.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Hieman yllättäen kohde poimitaan tänään nimenomaan Tanskan Superliigasta, sillä sarjanousija Vejle on pelannut mielettömän hienot kuusi ensimmäistä kierrosta. Saldona on sarjakärjen paikka 13 pisteen myötä.

Joukkue on myös ollut liigan tehokkain nippu 15 isketyn maalin myötä. Tästä kunniaa voi ottaa osaltaan Allan Sousa, sillä brassi on iskenyt laidaltaan jo viisi häkkiä. Näistä kaksi tuli edellispelissä Aalborgin vieraana, jonka Vejle hoiti nimiinsä 1-3 tuloksella.

Illan vastustaja Randers on sen sijaan huomattavasti mollivoittoisemmalla formilla liikkeellä. Joukkue on neljän ottelun tappioputkessa ja on kolmanneksi viimeisenä sarjassa neljän pisteensä kera. Kaksi edellistä vieraspeliä on mennyt maaleitta, kun visiitit Midtjyllandin ja Nordsjaellandin stadioneilla toivat 1-0 tappiot.

Kolmen ottelun voittoputkessa kiitävä huippuvireinen kotijoukkue onkin mieluisa valinta lapulle. Kohde vaatii kotivoiton lisäksi yli 1.5 maalia osuakseen, mikä todennäköisesti tullaan ylittämään ilman ihmeellisyyksiä.

TRIPLAAMAAN!

Video: Jordi Gomez laukoi upean maalin 60 metristä Eurooppa-liigassa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here