Teemu Pukki on Vuoden urheilija!

29-vuotias jalkapallotähtemme Teemu Pukki on valittu täysin ansaitusti Vuoden urheilijaksi 2019! Valinta tapahtui Urheilugaalassa torstai-iltana. 

Pukki oli odotetusti Vuoden urheilija ennätyksellisen kovalla äänisaaliilla. Vuoden valmentajaksi valittiin Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja Vuoden sykähdyttävämmäksi urheiluhetkeksi valittiin Huuhkajien eteneminen EM-kisoihin.

Pukilla oli ilmiömäinen vuosi 2019, sillä hän latoi maaleja Norwichissa ensin Mestaruussarjassa voittaen maalikuninkuuden ja nostaen joukkueen Valioliigaan. Ja Valioliigassakin verkko heilui syyskaudella 2019 yhdeksän kertaa. Lisäksi Pukki johdatti kymmenellä EM-karsintamaalillaan Suomen historiallisesti EM-kisoihin.

Joukkueurheilijoista valinnan Vuoden urheilijaksi ovat saaneet vain jalkapalloilijat Jari Litmanen vuonna 1995 ja Sami Hyypiä vuonna 2001).

Vuoden urheilija on valittu Suomessa vuodesta 1947 lähtien. Vuoden 2018 ja 2017 Vuoden urheilija -valinta kohdistui hiihtäjä Iivo Niskaseen.

— —
LUE MYÖS: Veikkausliigan otteluohjelma 2020 julkaistu – kausi käyntiin 11. huhtikuuta!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here