ManU ja Wolves uusintaottelussa FA Cupissa

ManU ja Wolves ottelevat FA Cupin puolella uusintaottelussa, sillä joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi maalittomaan tasatulokseen. Tällä kertaa ManU pääsee kotistadionilleen.

ManU on ollut hyvä kotinurmellaan. Kun elokuussa United hävisi Old Traffordilla Crystal Palacelle, kurssi kääntyi nousuun. Se oli tappioton aina tammikuun alkupuolelle saakka, jolloin Man City leikitteli paikallisvastuksestaan 1-3 voiton. Vaikka ManU on kotivoittoja hyvin napsinut, on tasureitakin tullut kiitettävä määrä. Se ei olisi shokki tänäänkään.

Wolves on ollut suurien joukkueiden piikki lihassa jo tovin. Se on usein vahvoilla kärkiseurojen kanssa pelatessa, joten altavastaajan rooli sopii heille hyvin. Tänään ounastelen jatkopaikkaa vieraille.

Edellinen joukkueiden kohtaaminen Old Traffordilla päättyi 1-1 lukemiin, viime kauden alussa. Tämän jälkeen on pelattu neljä keskinäistä ottelua, joista Wolves on voittanut kaksi ja kahdesti ollaan pelattu tasan. On toki hyvä muistaa, että kaikki näistä neljästä jälkimmäisestä ottelusta on pelattu Molineux Stadionilla, Wolvesin kotiluolassa. Yhteenvetona voi silti mainita, että ManU ja Wolves ovat kohtaamisissaan menneet Wolvesin komennossa hyvin pitkälti.

Edelliset ottelut molemmat joukkueet pelasivat viikonloppuna. ManU nöyryytti kotonaan sarjajumbo Norwichia 4-0, kun taas Wolves pelasi 1-1 kotitasurin Newcastlea vastaan.

Pelivihjeessä haetaan yllätystä vieraista, kuten ylempänä jo mainitsin. ManU on ennakkosuosikki, mutta on helppo nähdä Wolvesin hyvän vireen jatkuvan isoja joukkueita vastaan. Kun yli kahden kertoimella saa vielä tasurinkin mukaan lapulle, pitää tähän kohteeseen tarttua tiukasti.

Pelivihje: Wolves tai tasapeli (2.02 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Veikkausliigan otteluohjelma 2020 julkaistu – kausi käyntiin 11. huhtikuuta!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here