33-vuotias hyökkääjälegenda Teemu Pukki alisti toisella jaksolla Pohjois-Irlantia EM-karsintamatsissa Helsingissä.

Huuhkajat murjoi Pohjois-Irlannin numeroin 4-0 (1-0) EM-karsintojen H-lohkon toiseksi viimeisellä ottelukierroksella perjantai-iltana.

Joel Pohjanpalo laukoi rankkarista voittomaalin avausjakson lopulla. Daniel Håkans viimeisteli puolestaan hienosti toisen maalin heti toisen jakson alussa.

Teemu Pukki aloitti pitkästä aikaa penkillä, mutta hän pääsi irti tunnin kohdilla. Ja 74. minuutilla verkko heilui, kun hän taiteili pallon reppuun, 3-0. Sitten vielä 88. minuutilla nähtiin kaunis maali, kun Pukki jakeli nerokkaan syötön Robin Lodille, 4-0.

Suora kisapaikka Saksan EM-kisoihin 2024 on jo ulottumattomissa, mutta paikka maaliskuun 2024 jatkokarsinnoissa on varma.