Ikä ei paina Cristiano Ronaldoa. 38-vuotias portugalilaislegenda heilutti jälleen verkkoa maaottelussa, kun piskuinen Liechtenstein kaatui.

Portugali voitti vieraskentällä Liechtensteinin numeroin 0-2 (0-0) EM-karsintojen J-lohkossa torstai-iltana. Portugali on voittanut upeasti kaikki yhdeksän pelaamaansa karsintaottelua.

Avausjaksolla ei maaleja nähty. Mutta heti toisen jakson alussa Cristiano Ronaldo laukoi lähietäisyydeltä tyylikkäästi pallon reppuun, 0-1. Joao Cancelo viimeisteli 57. minuutilla loppunumeroiksi 0-2.

Portugali varmisti paikkansa EM-kisoissa 2024 jo kolme kierrosta sitten. Slovakia varmisti paikkansa lohkokakkosena kaatamalla Islannin numeroin 4-1. Samalla Slovakia varmisti siis paikkansa EM-kisoissa.

Ronaldo on tehnyt Portugalin paidassa 204 ottelussa uskomattomasti 128 maalia!

Ronaldo viimeistelee

Edellinen artikkeliVideo: Mohamed Salah painoi neljä maalia MM-karsinnoissa
Seuraava artikkeliVideo: Teemu Pukilta upea syöttö ja maali – Huuhkajat murjoi Pohjois-Irlannin