Liverpoolin paikallistaistossa nähtiin maanantaina kotijoukkue Liverpoolilta mahtava vastahyökkäys, joka päättyi Mohamed Salahin maaliin.

Nihkeää kautta pelaava Liverpool sai maanantai-iltana helpotusta tuskaansa paikallisottelussa Evertonia vastaan. Uuden managerinsa Sean Dychen Everton-miehistö voitti viime viikonloppuna itse sarjakärki Arsenalin, mutta toista kertaa suurseuran yllättäminen ei onnistunut.

Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisen puoliajan 36. minuutilla. Evertonilla oli ensin omat huippupaikkansa, mutta pallo ei päätynyt tolppaa lähemmäs maalista.

Liverpoolilta sen sijaan nähtiin uskomattoman nopea vastahyökkäys, joka päättyi vain noin kymmenessä sekunnissa Liverpoolin päästä Evertonin verkkoon. Maalintekijänä toimi Mohamed Salah.

Loppulukemiin 2–0 päättyneen ottelun toinen maali oli myös komeaa katsottavaa, kun Trent Alexander-Arnoldin nappisyöttö tavoitti takatolpalta Cody Gakpon, joka päästi helposti tinttaamaan avausmaalinsa Liverpoolissa.