Malik Tillman teki viikonlopun cup-ottelussa reilun pelin hengen vastaisen maalin, jonka manageri Michael Beale käski lahjoittaa takaisin.

Glen Kamaran edustama Rangers kohtasi sunnuntaina Skotlannin cupin neljännesvälierissä Partick Thistlen kotikentällään. Rangers voitti ottelun 3–2. Kamara pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia. Ainoaksi tilastomerkinnäksi suomalaiselle jäi yksi keltainen kortti.

Ottelu sai erikoisen käänteen, kun pelikellossa oli noin 70 minuuttia. Pallo pelattiin reilun pelin hengessä yli rajasta, jonka jälkeen oli tarkoitus jatkaa niin, että Partick Thistle potkaisee pelivälineen Rangers-päätyyn ja ottelua jatketaan normaalisti.

Partick Thistle -puolustaja otti louhikkoisen kosketuksen, kun oli potkaisemassa palloa Rangers-päätyyn. Rangersin yhdysvaltalaishyökkääjä Malik Tillman hyökkäsi yllättäen nappaamaan pallon pois, ja pujotteli sen lopulta hölmistyneen Partick Thistle -puolustuksen läpi maaliin asti.

Tämä herätti luonnollisesti suurta raivoa nuorukaista kohtaan ja armoton kalabaliikki oli valmis. Nahinan jälkeen Rangersin manageri Michael Beale näytti suuruuteensa, ja käski pelaajiaan antamaan maalin takaisin Partick Thistlelle. Niinpä vieraiden Scott Tiffoney juoksi tekemään uransa helpoimman maalin tasoittaen ottelun lukemiin 2–2.

Rangersin James Sands iski kuitenkin 3–2-voittomaalin hieman yli kymmenen minuuttia myöhemmin.

Malik Tillman tekee epäreilun maalin – Michael Beale käskee antamaan sen takaisin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!