Tanskan uskomaton nousukiito jatkuu – nyt kaatui Tshekki

EM-kisojen puolivälierät jatkuivat lauantaina alkuillalla Bakussa, Azerbaidzanissa. Kisojen alussa kanveesissa ollut Tanska etenee välieriin!

Tanska kaatoi Tshekin numeroin 1-2 (0-2) EM-kisojen puolivälierissä Bakussa lauantaina. Ilmassa on tuhkimotarinan ainekset.

Avausjakso oli kauttaaltaan tasainen, mutta Tanska teki maalit. Thomas Delaney puski 0-1-johtomaalin Jens Stryger Larsenin kulmapotkusta heti 5. minuutilla. Avausjakson lopulla puolestaan Kasper Dolberg osui, ja tauolle mentiin numeroissa 0-2.

TSEKKAA TÄMÄ:

Tshekki tuli ryminällä toisella jaksolle. Ottelua oli pelattu 49 minuuttia, kun Vladimir Coufal syötti Patrik Schickille, joka sijoitti 1-2-kavennuksen. Kyseessä oli Schickin turnauksen viides osuma, ja hän on Cristiano Ronaldon kanssa maalipörssin kärjessä.

Tshekki ei kuitenkaan saanut kovin suurta takaa-ajoa aikaiseksi, sillä Tanska puolusti joukkueena vahvasti. Näin ollen Tanskan tuhkimotarinalta haiskahtava matka jatkuu välieriin, jossa se kohtaa voittajan ottelusta Ukraina-Englanti. Ottelu pelataan Lontoon Wembleyllä keskiviikkona 7. heinäkuuta.

Tanska pelasi B-alkulohkossa, jossa Suomi ja Belgia ottivat siitä voitot. Viimeisessä ottelussa Tanska kuitenkin murjoi Venäjän numeroin 4-1 ja eteni nipin napin jatkoon. Samalla Tanskasta tuli historian ensimmäinen maa, joka eteni jatkopeleihin hävittyään kaksi ensimmäistä otteluaan. Neljännesvälierissä kaatui Wales, puolivälierissä nyt Tshekki.

— —
KATSO MYÖS: Futiksen EM-kisoja huipputarjouksilla!
— —

EM-kisojen puolivälierät

Pe 2.7. Sveitsi – Espanja (Pietari) 3-4, 1-1 (0-1)
Pe 2.7. klo 22:00 Belgia – Italia (Munchen) 1-2 (1-2)

La 3.7. Tshekki – Tanska (Baku) 1-2 (0-2)
La 3.7. klo 22:00 Ukraina – Englanti (Rooma)

VÄLIERÄT:

Ti 6.7. klo 22:00 Italia – Espanja (Lontoo)
Ke 7.7. klo 22:00 Ukraina/Englanti – Tshekki/Tanska (Lontoo)

FINAALI: 

Su 11.7. klo 22:00 Wembley (Lontoo)

Edellinen artikkeliUkrainalla pitkä iltapuhde Englantia vastaan
Seuraava artikkeliEnglanti murskasi Ukrainan EM-puolivälierissä – Harry Kane päässyt vauhtiin

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän