Englanti murskasi Ukrainan EM-puolivälierissä – Harry Kane päässyt vauhtiin

EM-kisojen puolivälierien viimeinen koitos käytiin lauantai-iltana Roomassa. Englanti ei antanut Ukrainalle mitään mahdollisuuksia.

Englanti murjoi Ukrainan numeroin 0-4 (0-1) EM-kisojen puolivälierissä Roomassa, Italiassa, lauantaina myöhäisillalla. Melkoinen ylijuoksu!

Ottelun voittomaali nähtiin heti 4. minuutilla, kun hienoja kisoja pelaava Raheem Sterling jakeli loistosyötön Harry Kanelle, joka viimeisteli lukemiksi 0-1. Avausjaksolla ei enempää maaleja nähty.

Englanti tuli toiselle jaksolle entistäkin terävämpänä ja teki ensimmäiseen viiteen minuuttiin kaksi maalia. Ensin Harry Maguire osui ja sitten Kane teki illan toisensa. Molempiin maaleihin syötöt Luke Shaw’lle. Reilun tunnin kohdilla vaihtomies Jordan Henderson puski loppunumeroiksi 0-4. Englanti etenee ylivoimaisen esityksen jälkeen neljän parhaan joukkoon.

Kisojen alussa kovaa kritiikkiä saanut Englannin hyökkääjä Harry Kane on tehnyt nyt kolme maalia kisoissa. Englanti ei ole päästänyt viidessä ottelussaan ainuttakaan maalia omiin.

Välierissä Englanti kohtaa Tanskan, joka kaatoi aiemmin lauantaina Tshekin. Ottelu pelataan Englannin kotikentällä, Lontoon Wembleyllä, keskiviikkona 7. heinäkuuta.