Ukrainalla pitkä iltapuhde Englantia vastaan

Ukrainalla on tiedossa pitkä iltapuhde Roomassa, kun puolivälierissä vastassa on kisojen ennakkosuosikkeihin kuuluva Englanti.

Klo 22:00 alkaen Olimpicolla odotettavissa on engelsmannien näytös. Kuten kisoissa on jo nähty, ei kuitenkaan liian itsevarma voi Kolmen Leijonan bandwagonissakaan olla. Kyseinen ottelu toimii myös Coolbetin Päivän Pelinä.

Andrei Shevchenkon joukkio pudotti Ruotsin dramaattisen jatkoaikaspekaakkelin jälkeen, kun taas Englanti selvitti tiensä jatkoon kaatamalla Saksan. Sanomattakin selvää, että ennakoissa tänään jatkoonmenijäksi ollaan povattu lähinnä vain Englantia. Gareth Southgaten miehistö on pitänyt sen verran tiiviinä oman puolustuspään, että Andriy Yarmolenko ja kumppanit saavat tehdä taikojaan mikäli lädit kaadetaan.

Englannille ei järin maireita kertoimia irtoa, mutta kun isketään kylkeen pieni underi, alkaa vedosta löytymään jo järkeä. Eiköhän Englanti tästä jatkopaikan itsellleen klaaraa ja saa vastaansa joukkueen ottelusta Tshekki – Tanska.

Pelivihje: Englanti voittaa ja ottelussa alle 3.5 maalia (1.92)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here