Brasilia ja Sveitsi kohtasivat E-lohkon ottelussa sunnuntai-iltana. Sveitsi venyi lopulta 1-1-tasapeliin.

Brasilia otti saman tien ohjat ja hallitsi kenttätapahtumia. Coutinho laukoi 20. minuutilla upealla laukauksella Brasilian 1-0-johtoon. Sveitsi tuli tasoihin heti toisen jakson alussa. Tähtipelaaja Xherdan Shaqiri antoi mahtavan kulmapotkun ja Steven Zuber puski pallon voimalla maaliin, 1-1.

Keltapaitainen brassinippu hallitsi myös toista jaksoa ja loi muutaman erinomaisen maalipaikan Neymarin ja Roberto Firminon johdolla, mutta voittomaalia Brasilia ei enää pystynyt tekemään. Lopputulos siis 1-1 (1-0).