Ruotsi, Belgia ja Englanti aloittavat MM-urakkansa

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JUNE 15: Harry Kane of England trains during an England training session on June 15, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Alex Morton/Getty Images)

Maanantain MM-ohjelmassa on tarjolla kolme mielenkiintoista ottelua. F-lohkossa Ruotsi kohtaa Etelä-Korean ja G-lohkossa haetaan asetelmia ensimmäisen kierroksen otteluissa.

Ruotsi selvitti tiensä MM-lopputurnaukseen Italian kustannuksella ja aloittaa maanantaina taistelun jatkopaikasta turnauksen pudotuspeleihin. Joukkue on osoittanut pärjäävänsä vallan mainiosti myös ilman supertähteään Zlatan Ibrahimovicia.

Ruotsin taival alkaa ennakkoon F-lohkon helponta vastustajaa Etelä-Koreaa vastaan. Vaikka Etelä-Korealla onkin taitava joukkue, jossa pelaa Valioliigatähtiä Heung-min Sonin johdolla, joukkueen on arvioitu jäävän lohkonsa hännille. Voitto ottelusta olisi Ruotsille tärkeä, sillä se taistelee todennäköisesti Meksikon kanssa tiukasti lohkon kakkossijasta.

Maanantaina pelataan myös G-lohkon ensimmäiset ottelut. Belgia kohtaa ensimmäistä kertaa MM-kisoissa pelaavan Panaman. Belgian kultainen sukupolvi Eden Hazardin, Romelu Lukakun, Kevin De Bruynen ja Thibault Courtoisin johdattamana tavoittelee kisoissa muutakin kuin vain jatkopaikkaa lohkovaiheesta. Panama on ennakkoon yksi kisojen heikoimmista joukkueista, joten se on Belgialle hyvää lämmittelyä kohti kovempia otteluita.

Englanti taistelee Belgian kanssa G-lohkon ykkössijasta. Joukkue kohtaa MM-avauksessaan Tunisian, joka on kärsinyt kisojen alla loukkaantumisista. Etenkin Tunisian maalinteko on viime aikoina tökkinyt, joten kohtaamisen pitäisi olla helppo pala Englannille, joka yrittää jälleen murtaa menestymättömyyden sarjaansa arvokisoissa.

Maantantain MM-matsit:

Ma 18.06. klo 15.00: Ruotsi-Etelä-Korea
Ma 18.06. klo 18.00: Belgia-Panama
Ma 18.06. klo 21.00: Tunisia-Englanti

Lisää uutisia: MM-kisat 2018

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here