saksa on lyöty meksiko voitti saksan puoliaika

MM-kisojen F-lohko käynnistyi sunnuntaialkuiltana – ja millä tavalla. Upeasti pelannut Meksiko kaatoi hallitsevan maailmanmestarin Saksan numeroin 0-1 (0-1)!

Meksiko oli avausjaksolla kerrassaan loistava ja Saksa oli hätää kärsimässä. Meksikolla oli monta oivaa paikkaa, kunnes joukkue teki ansaitun 0-1-johtomaalin 35. minuutilla, kun Hirving Lozano osui. Muutama minuutti myöhemmin Saksa sai hyvän paikan, mutta Toni Kroosin kaunis vapari 20 metristä kolahti ylärimaan.

Toisella jaksolla Meksikon vauhti hiipui ja Saksa hallitsi kenttätapahtumia. Saksa sai luotua pitkiä hyökkäyksiä ja lukuisia maalipaikkoja, ja samalla Meksiko teki ajoittain vaarallisia vastahyökkäyksiä.

Meksiko kesti Saksan rynnistykset ja näin näiden kisojen ensimmäinen iso yllätys on valmis. Tällaisen esityksen jälkeen Meksikon otteet eivät enää yllätä ketään!