Suomi pelasi tasurin hallitsevan Euroopan mestari Portugalin kanssa futsalin MM-karsinnoissa

Futsalin MM-karsinnoissa nähtiin myöhään perjantai-iltana kova temppu, kun Suomi pelasi tasurin hallitsevan Euroopan mestari Portugalin kanssa.

Suomen sensaatiovoitto oli lähellä, mutta ottelu päättyi 2-2-tasapeliin MM-karsintojen A-lohkossa. Kotikentällään pelannut Portugali vilisee tähtipelaajia taiturilegenda Ricardinhon johdolla. Portugali painosti ottelussa ja loi varsinkin avausjaksolla paljon paikkoja, mutta jumalmoodissa ollut Suomen maalivahti Juha-Matti Savolainen oli aina edessä!

Juhana Jyrkiäinen vei avausjaksolla Suomen johtoon ja Miika Hosio teki toisella jaksolla numeroiksi 0-2. Portugali sai tehtyä kuitenkin kaksi maalia viimeisen kahden minuutin aikana.

Torstaina Suomi pelasi 2-2-tasapelin kovan Italian kanssa. Lohkon päätösmatsissa Suomi kohtaa Valko-Venäjän sunnuntaina 2.2. klo 16:00. Lohkovoittaja etenee MM-kisoihin ja lohkokakkonen jatkokarsintoihin.

— —
KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Roy Keane ei odottele ketään – Ronaldo ja Diego Simeone jäävät ihmettelemään