Suomi kohtaa Ranskan harjoitusottelussa – kisaleiri Repinossa

Suomi kohtaa Puolan lisäksi myös Ranskan vieraskentällä maaliskuun lopulla. Huuhkajien EM-kisoihin valmistavat ohjelma on nyt valmis.

Maanantaina uutisoitiin jo se, että Suomi kohtaa Ruotsin kesäkuussa Ruotsin Tukholman Friends Arenalla. Eilen Palloliitto puolestaan kertoi, että Huuhkajat kohtaavat ensi kesän EM-kisoihin valmistavissa otteluissa myös Puolan ja Viron. Nyt viimeinenkin vastustaja on selvillä, sillä Suomi matkustaa maaliskuun lopussa Ranskan vieraaksi harjoitusotteluun.

Palloliitto tiedotti keskiviikkona myös Suomen joukkueen tukikohdasta EM-kisojen aikana. Huuhkajat majoittuvat kisojen aikana aiemmin Kuokkalana tunnetussa Repinossa, joka sijaitsee Pietarin liepeillä. ForRestMix Club -hotellissa majoittuvat Huuhkajat harjoittelee kisojen aikana Zelenogorskin (ent. Terijoki) Spartak-stadionilla.

Repinosta Suomi matkustaa perjantaina 12.6. vain joukkueen käytössä olevalla charter-lennolla Kööpenhaminaan, jossa se kohtaa Tanskan lauantaina 13. kesäkuuta. Repinoon joukkue palaa jo seuraavana päivänä, jossa se valmistautuu Pietarissa pelattaviin Venäjä (17.6.) ja Belgia (22.6.) otteluihin.

Huuhkajat pelaavat siis ennen historiallisia EM-kisoja vielä neljä ottelua, joista yksi pelataan kotikentällä kesäkuussa. Kokonaisuudessaan ohjelma näyttää tältä:

Perjantai 27.3. Puola – Suomi (Wroclaw)
Maanantai 30.3. / Tiistai 31.3. Ranska – Suomi (ottelu Ranskassa)
Torstai 4.6. Ruotsi – Suomi (Tukholma)
Sunnuntai 7.6. Suomi – Viro (Tampere)

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1204713785602301953

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän