Video: Kananmunat ja tyynyt lensivät Etelä-Korean kotiinpaluujuhlissa

Kotiinpaluujuhlissa kananmunia ja tyynyjä heitelleet kannattajat osoittivat elkeillään pettymystään joukkueen esityksiä kohtaan.

MM-kisoissa F-lohkon kolmannelle sijalle jäänyt Etelä-Korea kaatoi lohkon päätösottelussa Saksan sensaatiomaisesti lukemin 2-0. Saksan päänahka ei kuitenkaan auttanut, kun Meksikolle ja Ruotsille kärsittyjen tappioiden myötä maan korealaisten kohtalona oli aikainen kotimatka.

Soulin lentokentälle oli kokoontunut maajoukkueen lisäksi runsaasti yleisöä sekä median edustajia. Pian tilaisuuden alettua kävi selväksi, etteivät joukkueen fanaattiset kannattajat olleet lainkaan tyytyväisiä MM-kisoissa saavutettuun tulokseen.

Aluksi pelaajien eteen alkoi lennellä Union Jack -lipuin varusteltuja tyynyjä, ja hetkeä myöhemmin oli kananmunien vuoro. Oman osansa kananmunista sai myös joukkueen tähtipelaaja Heung-min Son, joka suhtautui munien heittelyyn varsin tyynesti.

Erilaisten esineiden heittely ei suinkaan ole uusi asia Etelä-Koreassa, sillä kun joukkue palasi kotiin vuoden 2014 MM-kisoista, heittelivät fanit pelaajia karamelleillä osoittaakseen pettymystään.

Kotiinpaluujuhlissa satoi kiitosten sijasta kananmunia

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ennakko päivän MM otteluista: Espanja kohtaa sunnuntain pudotuspeleissä kisaisäntä Venäjän

Edellinen artikkeliEspanja kohtaa sunnuntain pudotuspeleissä kisaisäntä Venäjän
Seuraava artikkeliSuomalaisväriä Chelseaan – Helmari-pelaaja siirtyy hallitsevan mestarin riveihin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän