Suomalaistoppari jättää Allsvenskanin – Uusi osoite HIFK-kannattajille tuttu Vejle

Urallaan 22 A-maaottelua Huuhkajissa pelannut Juhani Ojala jatkaa uraansa Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. (Kuva: Getty Images)

Suomalaistoppari Juhani Ojala siirtyy ruotsalaisesta BK Häckenistä Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Vejlen riveihin. 

Pitkästä aikaa terveenä oleva Juhani Ojala on jäänyt alkukaudella pienelle vastuulle BK Häckenissä. 30-vuotias suomalainen on mahtunut vain kahdesti joukkueensa avauskokoonpanoon, kun kautta on takana jo 21 ottelua.

Ojalan uusi seura on nousua takaisin Tanskan pääsarjaan tavoitteleva Vejle Boldklub. Aiemmin urallaan muun muassa SJK:ta, HJK:ta, BSC Young Boysiä ja venäläistä Terek Groznyä edustanut Ojala on Vejlen seurahistorian ensimmäinen suomalaispelaaja.

– Tuntuu hyvältä tulla Vejleen. Joskus jalkapallossa asiat tapahtuvat nopeasti, ja odotan innolla, että voin tehdä parhaani VB:n eteen. Tulen taistelemaan peliajasta, mutta koska tulen kesken kauden, haluan kunnioittaa valmentajan päätöksiä, Ojala kertoo uuden seuransa verkkosivuilla.

Vejlen nimi saattaa kuulostaa tutulta monen suomalaisen – varsinkin HIFK-kannattajan – korvaan varsin tutulta, vaikka se pelaakin maansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Toukokuussa enemmistöosuuden HIFK:sta ostanut kiinalainen Lucas Jin Chang ja helsinkiläisseuran hallitukseen hiljaittain noussut moldovalainen Andrei Zolotko nimittäin omistavat myös Vejlen.

Suomalaistoppari siirtyy Tanskaan

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1165948166551801856

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here