Veritaksella nähdään tänään maaleja

Veritaksella pelataan tänään Veikkausliigan 21.kierroksen toiseksi viimeinen ottelu. Inter saa vieraakseen KPV:n. Kauden aiempi ottelu meni kohtalaisen tasaisissa merkeissä, mutta Filip Valencicin maalien myötä Inter vei ottelun nimiinsä 1-3.

Päivän joukkueilla on hyvin erilainen tilanne tällä hetkellä sarjassa. Inter taistelee tosissaan mestaruuspytystä ja KPV yrittää selvitä putoamiskamppailulta. Joukkueet pääsevät lähestulkoon parhailla avauksillaan matsiin. Tosin, Sebastian Mannström on edelleen sivussa kokkolalaisten vahvuudesta, joka on ilman muuta takaisku joukkueelle. Inter pääsee otteluun ilman suurempia menetyksiä ja Timo Furuholmin paluu avauskokoonpanoon näyttää todennäköiseltä.

Interin paras terä on taantunut huikean alkukauden jälkeen. Joukkue on ollut ajoittain pulassa, kuten viime ottelussa HIFK:ta vastaan. Turkulaiset saivat kuitenkin jälleen turvautua Filip Valencicin otteisiin, kun mies tykitti 3-2 voittomaalin toisella jaksolla.

KPV on sen sijaan haalinut kovia päänahkoja viime aikoina. Edellisessä ottelussa kaatui HJK numeroin 2-1 ja sitä edeltävässä kotiottelussa kokkolalaiset nujersivat KuPSin samoilla lukemilla. Nämä voitot nähtiin kuitenkin kotikentällä ja vieraissa ei ole sujunut aivan samaan malliin.

Pelivihjeessä haetaan molempien joukkueiden osumaa. Interin puolustus on ollut haavoittuvainen ja usko on siihen, että KPV pystyy tänään ainakin kerran maalaamaan. Inter on kuitenkin ansaittu ennakkosuosikki tähän otteluun ja sinimustat ovat tänään lähellä kolmea pistettä Veritaksella, ellei KPV veny yli oman tasonsa.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.87 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Markku Kanerva nimesi Huuhkajat – mukana vain yksi Veikkausliigapelaaja

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here