Triplaushommat avataan Championshipin peleistä

Triplaushommat avataan tänä heinäkuisena perjantaina parilla Championshipin pelillä, kun Luton matkaa Huddersfieldiin ja Fulham isännöi Cardiffia.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Huddersfield – Luton

Viime kaudella Valioliigaviheriöillä pelannut Huddersfield on ollut vaikeuksissa läpi kauden Championshipissä. Putoaminen League Oneen ei ole vieläkään poissuljettua, sillä putoamisviivaan on matkaa vain kahden pisteen verran. Neljä ottelukierrosta on vielä edessä.

Illan vastus Luton pitäisi kuitenkaan olla liian suuri palanen kakkua. Sarjan viimeisenä oleva lontoolaisryhmä nousi täksi kaudeksi divariin, mutta näyttää olevan uhkaavasti matkalla takaisin alaspäin. Paluun tehnyt manageri Nathan Jones saa venyä isoihin voittoihin, mikäli sarjapaikka säilyisi.

Huddersfieldillä on alla kaksi kappaletta maalittomia tasapelejä tähän matsiin tultaessa. Myös Lutonilla on viime peleistään useampi vähämaalinen tasuri. Jotain tämän kaltaista voisi tänäänkin olla nähtävissä, sillä maaliodottama otteluun on matala. Siispä isketään lapulle alle 2.5 maalin linjaa palveleva kohde.

Fulham – Cardiff

Illan toisessa Championshipin matsissa on vastakkain joukkueet päinvastaisesti sarjan yläpäästä. Viime kaudella Valioliigasta pudonnut lontoolaisryhmä Fulham saa vieraita Walesista, kun Cardiff matkaa Craven Cottagelle. Myös Cardiff putosi viime kaudella Valioliigasta ja nousu takaisin on edelleen realismia.

Fulhamilla on takanaan kolmen ottelun voittoputki, jota edelsi kirvelevät tappiot Leedsille ja Brentfordille. Tänään kotijoukkue on ennakkosuosikki kolmeen pojoon, mutta Cardiff ei niitä ilmaiseksi tule antamaan.

Vieraiden edellismatsi kotikentällä ei mennyt suunnitelmien mukaisesti, kun Blackburn kävi ryöstämässä pisteet luvuin 2-3. Se olikin Cardiffin ensimmäinen tappio tauon jälkeen ja Neil Harris onkin varmasti ollut tyytyväinen joukkueensa iskukykyyn.

Odotan kamppailusta hyvin tasaista. Maaleja ei tulla näkemään sen suuremmin, kun Huddersfieldin ja Lutoninkaan matsissa. Kauden aiempi kohtaaminen Walesissa meni loppulukemin 1-1 ja tänään jotain samankaltaista lienee tiedossa. Underi lähtee pelattavaksi.

TRIPLAUKSEEN!

Manchester United teki Valioliigan ennätyksen – Mason Greenwood täräytti jälleen komean maalin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here