Englannin FA Cupissa nähtiin viikonloppuna aivan järkyttävän kaunis maali, kun Southamptonin Stuart Armstrong näytti osaamistaan.

Southampton kaatoi kotikentällään Coventry Cityn numeroin 2-1 (0-1) jatkoajan jälkeen FA Cupin 4. kierroksella lauantaina. Ottelun toisella jaksolla nähtiin täydellinen kuti.

Mestaruussarjassa pelaava Coventry City meni 0-1-johtoon 22. minuutilla, kun Viktor Gyoekeres osui. Näissä numeroissa mentiin myös tauolle.

Southampton vaihtoi tauolla kentälle Stuart Armstrongin, joka tasoittikin pelin reilun tunnin jälkeen. Ja millä tavalla! Armstrong sai pallon haltuunsa noin 25 metrissä ja laukoi kauniin tykityksen aivan vasempaan yläkulmaan, 1-1!

Varsinainen peliaika päättyi 1-1-tasanumeroihin, joten edessä oli jatkoaika. Voittomaali syntyi 112. minuutilla, kun Southamptonin Stuart Armstrong nousi ratkaisijaksi.