Tuplaus & day 1: Athletic Bilbao – Espanyol

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Sinkkubetsi poimitaan Tuplauksen alkajaisiksi La Ligan puolelta, jossa europaikkoja hamuileva Athletic Bilbao isännöi sarjaan täksi kaudeksi palannutta Espanyolia. Kotijoukkue on varmasti monen lapulla tänään, mutta pieni lepoetu ja isäntien väkevä arvostus saa kallistumaan Vicente Morenon ryhmään päin.

Uidaan vastavirtaan ja kokeillaan, josko Espanyol yllättäisi tänään viemällä pisteitä mukanaan Kataloniaan. Historian aiemmat keskinäiset ovat suosineet varsin mukavalla tavalla barcelonalaisia ja tuplamerkki sallii myös tasurin mahdollisuuden.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän