Futsal-Liigassa nähtiin viikonloppuna upea nousu, kun SoVo teki toisella jaksolla seitsemän maalia Riemun verkkoon.

Someron Voima kaatoi kotikentällään jyväskyläläisen Liikunnan Riemun numeroin 9-8 (2-6) Futsal-Liigassa lauantaina. Vierasjoukkue Riemu meni toisen jakson alussa jo 2-7-johtoon ja ottelu näytti olevan taputeltu. No ei ollut.

SoVo esitti uskomattoman nousun viisi maalia tehneen 31-vuotiaan Arber Istrefin johdolla. Itsrefi teki 9-8-voittomaalin puolitoista minuuttia ennen loppua Pyry-Ville Korhosen syötöstä. Korhonen syötti ottelussa viisi maalia.

14 joukkueen Futsal-Liigaa on pelattu noin 15-18 kierrosta ja kärjessä on GFT 43 pisteellä, kolme pistettä KaDya edellä.