Antti Niemi liittyy HIFK:n valmennustiimiin

Pitkään oli epäselvyyttä, nähdäänkö HIFK Veikkausliigassa kaudella 2021, mutta nyt näyttää paremmalta. Maalivahtilegenda Antti Niemi on uusin hankinta valmennustiimiin.

HIFK:n kauden 2021 valmennustiimi täydentyy kovan luokan vahvistuksella seuran päästyä sopimukseen Antti Niemen kanssa. Suomen maajoukkueessa maalivahtivalmentajana vuodesta 2010 lähtien työskennellyt Niemi tulee HIFK:ssa toimimaan valmentajana sekä kenttäpelaajien että maalivahtien parissa.

Mittavan kansainvälisen pelaajauransa jälkeen Niemi on seurajoukkuetasolla toiminut valmennustehtävissä HJK:ssa, FC Hongassa ja englantilaisessa Brightonissa, jossa hänen kollegoinaan olivat mm. HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez sekä suomalaislegenda Sami Hyypiä. Hän on myös vastannut suomalaisen maalivahtivalmennuksen kehittämisestä Palloliiton palveluksessa.

Niemi jatkaa työtään maajoukkueessa entiseen tapaan, mutta kertoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta toimia samalla myös seuravalmennuksessa.

– Päävalmentaja Gómez on minulle tuttu mies jo vuosien takaa. Kun hän tuli IFK:hon, hän pyysi minulta apuja valmennukseen ainakin uuden projektin ensimmäisiksi viikoiksi. Parin viikon aikana olen huomannut, kuinka hyvältä päivittäinen valmennustyö jälleen on maistunut. Kun seura tarjosi sopimusta koko kaudeksi, oli siihen helppo tarttua. Näen tässä myös hyvän mahdollisuuden kehittyä lisää valmentajana, Niemi sanoo HIFK:n verkkosivuilla..

Lähde: HIFK

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here