Southamptonilla vastassa arvaamaton Tottenham

Southamptonilla on vastassa arvaamaton Tottenham, kun St Mary’s Stadionilla pelataan kalenterivuoden 2020 ensimmäisenä päivänä Valioliigaa. Tottenham on kertoimien puolesta ennakkosuosikki, mutta kotijoukkuetta ei tule aliarvioida.

Tottenham on Jose Mourinhon alaisuudessa piristynyt ja joukkue onkin kivunnut sarjassa jo europaikkojen tuntumaan. Hyökkäyspelissä on Harry Kanen ja Dele Allin myötä vaarallisuutta, mutta täysin tyytyväinen Mourinho tuskin joukkueen tekemiseen vielä on. Edellinen ottelu Norwichin vieraana oli hankala ja 2-2 tulos oli jopa pieni vääryys Norwichille.

The Saints on pelannut viime aikoina hyvää futista ja tästä palkintona on seitsemän pistettä edellisestä kolmesta ottelusta. Tähän sisältyy kaksi vierasvoittoa, kun Aston Villa ja Chelsea kaatuivat selvin sävelin. Edelliskierroksella joukkue tasasi pisteet Crystal Palacen isäntänä. Southamptonilla on sivussa ennakkotietojen mukaan Shane Long ja Yann Valery, joten päävalmentaja Ralph Hasenhüttl saa viheriölle lähes ihanteellisen avauskokoonpanon.

Kokoonpanotilanne ei ole vierasjoukkueen osalta sen sijaan mitenkään ihanteellinen. Ykkösvahti Hugo Lloris on vielä hyvin sivussa ja Son Heung-min kärsii pelikiellosta, jonka hän sai Chelseaa vastaan pelatusta ottelusta. Myös vasemman laitapakin tontilta Ben Davies ja Danny Rose ovat sivussa, mutta Jan Vertonghen on kantanut tämän pelipaikan vastuuta.

Pelivihjeessä haetaan osumaa maalimääristä. Tottenham on Mourinhon alaisuudessa ollut tehokas, mutta myös päästänyt roppakaupalla maaleja omiin. Hugo Lloriksen poissaololla on vaikutusta, sillä Paulo Gazzaniga ei ole Spursin tolppien välissä vakuuttanut. Yli kolmen maalin linjalle oleva kerroin kelpaa hyvin ja jos tulos jää kolmeen maaliin, panos palautetaan. Rohkea kokeilu voisi myös olla Southamptonin voitto, jossa tasapelin koittaessa panos palautetaan. Tälle kohteelle tarjotaan 2.41 kerrointa.

Pelivihje: Yli 3 maalia (2.16 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Alfredo Morelos näytti Celticin kannattajille kurkunleikkauselettä Old Firmissä – katso video!

Edellinen artikkeliValioliigassa paljon pelejä vuoden 2020 ensimmäisenä päivänä!
Seuraava artikkeliArsenalin voitoton jakso kotikentällä vihdoin päättymässä?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän