Arsenalin voitoton jakso kotikentällä vihdoin päättymässä?

Arsenalin voitoton jakso kotikentällä on jatkunut lokakuun lopusta saakka, mutta nyt vihdoin on nähtävissä valoa tunnelin päässä. Tykkimiehet isännöivät todellisessa brittiklassikossa Manchester Unitedia, joka on tähän otteluun jopa hiuksenhieno ennakkosuosikki.

Arsenalin kausi on ollut armoton pettymys, sillä alkusyksyn jälkeen mahalasku on jatkunut jo pitkään. Tykkimiehet ovat sarjassa vasta sijalla 12. Unai Emery sai lähtöpassit ja nyt puikoissa on Pep Guardiolan valmennustiimissä vuosia viettänyt Mikel Arteta. Entinen Arsenal-pelaaja saikin kiitosta, sillä joukkueen pelaaminen edellisottelussa Chelseaa vastaan näytti erittäin hyvältä ensimmäisellä jaksolla. Käteen jäi kuitenkin tappio, kun Frank Lampardin miehistö vei viime hetken maaleilla ottelusta täydet pisteet.

Vierasjoukkue Manchester United kyykkäsi myös alkukaudesta pahemman kerran, mutta on parantanut roimasti viime aikoina. Viidenneksi sarjassa noussut ManU saa kiittää hyvistä otteista etenkin parivaljakkoa Anthony Martial & Marcus Rashford, jotka ovat olleet tehokkaita hyökkäyksessä. Myös nuori superlupaus Mason Greenwood on saanut viime aikoina vastuuta, onnistuen myös maalinteossa.

Vierasottelut ovat kuitenkin edelleen olleet vaikeita Unitedille, joka nostaa Arsenalin osakkeita aavistuksen tänään. Edellinen ottelu Unitedilla oli kuitenkin voitokas vieraskentällä, kun Burnley kaatui 0-2 lukemin.

Pelivihjeessä haetaan rohkeasti Arsenalille menestystä, ottaen kuitenkin tasapelin riski pois. ManU ei tule helpolla taipumaan, mutta jos Arsenal saa samanlaisen draivin päälle, kuin ensimmäisellä jaksolla Chelseaa vastaan, on täysi pistepotti ehdottomasti mahdollinen Artetan ryhmälle. Toinen hyvä pelivalinta voisi olla Pierre-Emerick Aubameyangin maali, jolle saa yli kahden kerrointa. Gabonilainen on ehdottomasti Arsenalin hyökkäyksen tärkein palanen.

Pelivihje: Arsenal, tasapeli ei vetoa (1.96 @Coolbet)