SJK voitti seurahistorian ensimmäisen Suomen Cupin rankkaritrillerin jälkeen!

sjklogoSJK on voittanut miesten jalkapallon Suomen Cupin vuosimallia 2016. SJK päihitti finaalissa HJK:n lukemin 2-1 erittäin jännittävän rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Suomen Cupin voitto oli SJK:lle sen seurahistorian ensimmäinen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui HJK:n komennossa, mutta maaleja ei nähty. Veikkausliigassa tällä kaudella 14 maalia tehnyt kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos vei HJK:n johtoon 49. peliminuutilla huikealla kaukolaukauksella.

SJK onnistui nousemaan tasoihin 74. peliminuutilla. HJK-maalivahti Thomas Dähne torjui SJK-hyökkääjä Roope Riskin rangaistuspotkun, mutta Riski oli irtopallossa hereillä ja siirsi pelivälineen verkkoon. Myös Riski on tehnyt tällä kaudella 14 liigamaalia. SJK sai pallon myös kertaalleen ylärimaan ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Tampereen Ratinan stadionilla pelattu ottelu eteni lopulta rangaistuspotkukilpailuun. Neljännessä parissa sekä SJK:n Aimar että HJK:n Ivan Tatomirovic epäonnistuivat. Ratkaisu syntyi lopulta vasta 15. laukojan jälkeen, kun SJK:n Mehmet Hetemaj iski ratkaisevan rankkarin sisään. SJK voitti siis rangaistuspotkukilpailun lukemin 8-7.

SJK pääsee Suomen Cupin voittajana ensi kaudella Eurooppa-liigan 1. karsintakierrokselle. Onnea Seinäjoelle!

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here