Hatem Ben Arfan päivät PSG:ssä saattavat olla luetut – teeskenteli tekevänsä punnerruksia treeneissä

psg_stadiumViime kesänä Paris Saint-Germainiin siirtynyt Hatem Ben Arfa on ajautunut PSG-luotsi Unai Emeryn koirankoppiin. 29-vuotias taituri ei ole mahtunut kolmessa viimeisessä ottelussa edes vaihtopenkille.

Viime kaudella Nicen riveissä uransa uuteen nousuun saanut Hatem Ben Arfa oli Ranskan Ligue 1:n johtavia pelaajia.

Miehellä on historiassaan useita yhteenottoja valmentajien kanssa, sekä asenneongelmia harjoittelun kanssa. Newcastlessa ja Hull Cityssä Ben Arfa pudotettiin pelaavan joukkueen ulkopuolelle mm. miehen kerättyä runsaasti ylipainoa.

Viime viikolla tv-kamerat nappasivat Ben Arfasta kuvaa, kun mies teeskenteli tekevänsä etunojapunnerruksia muun joukkueen treenatessa täysillä.

hatem-ben-arfa-pretending-to-do-push-ups-1024x573

PSG:n päävalmentaja Unai Emery kävi ranskalaiselle kuumana kuin hellankoukku ja kommentoi tilannetta L’Equipe-lehden mukaan miehelle päin naamaa.

– Et ole Messi. Jos olisit, en sanoisi sinulle yhtään mitään. Mutta koita nyt ymmärtää, että sinä et ole Messi etkä pysty yksin voittamaan pelejä, tuohtunut Emery pauhasi harjoituksissa.

29-vuotiaan ranskalaisen ura saattaa hyvinkin jatkua tammikuussa jossain toisessa seurassa, sillä PSG:n paidassa miestä ei nykymenolla tulla näkemään.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here