West Brom tiukan paikan edessä

Tiistai-iltana englantilaisen jalkapallon ystäville on tarjolla herkkua, sillä Championshipin nousukarsintoja pelataan jälleen. Lauantaina kohdanneet West Bromwich Albion ja kotivoiton napannut Aston Villa ottavat The Hawthornsilla yhteen, panoksena jatkoonmenijälle on paikka karsintojen finaaliin Wembleyllä. Saumat Valioliigaan ovat molemmilla yhä elossa.

Aston Villa klaarasi ensimmäisen osaottelun nimiinsä Villa Parkilla lukemin 2-1 ja oli ottelussa muutenkin selvästi niskan päällä. Vaisuhkon West Bromin tulevaa ottelua ei lainkaan helpota se, että joukkueen paras maalintekijä Dwight Gayle nappasi itselleen pelikiellon tulevaan otteluun kahden keltaisen kortin myötä. WBA:n luotsi James Shan joutuukin toivomaan hyökkääjä Jay Rodriguezilta maalivirettä tänään, jottei hyvin pelannnut Aston Villa maalitykkinsä Tammy Abrahamin johdolla tapa tänään matsia liian ajoissa.

Pelivalinta: West Brom tekee ensimmäisen maalin (2.05 @Coolbet)

Lähtökohtana on se, että WBA lähtee alusta saakka hakemaan osumaa. Usko on siihen, että kotijoukkue maalaakin ensimmäisen osuman ja lähtee vierasmaalinsa turvin rauhoittamaan peliä, sekä suojelemaan johtoasemaansa. Se on varmasti kuitenkin haastavaa, sillä nopeasti hyökkäävä Villa on suuri haaste pitää maaleitta. Jatkoon menevää joukkuetta saadaan jälleen jännittää loppuun saakka, mutta ottelun alkupuolella luotamme West Bromiin. Tarjolla oleva kerroin West Bromin ensimmäisestä maalista maistuu!

LYÖ VETOA!

Lue myös: Lentävä hollantilainen päättää uransa – Robin van Persie lyö nappikset naulaan 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here