Serie A määrittelee Tuplauksen starttisävelet

Serie A määrittelee Tuplauksen starttisävelet, kun katseet on käännetty klo 21:45 alkavaan kohtaamiseen Sampdoria – AC Milan.

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Eilinen Triplaus paketoitiin mainiosti maaliin ja tänään jatketaan tutusti Tuplauksen parissa. Sinkkukohteella mennään, kun Sampdoria pääsee kiusaamaan loukkaantumisista kärsivää AC Milania. Fabio Quagliarella ja Manolo Gabbiadini pitävät Sampdorian hyökkäyksessä siitä huolen, ettei Rossonerin alakerta ihan helpolla tästä illasta selviä.

Zlatan Ibrahimovicin polvi vaivaa legendaa edelleen ja mies on sivussa tästä kamppailusta. Lähes yhtä pitkä ja hurja maalipyssy Rossonerin riveistä kuitenkin tätä nykyä löytyy Olivier Giroudin muodossa. Myös keskikentän huipputärkeä palanen Franck Kessie missaa tämän matsin, mutta akselilta Sandro Tonali – Rade Krunic / Ismael Bennacer löytynee silti suhteellisen laadukas kaksikko keskikentän pohjalle.

AC Milan on nostettu suosikin asemaan tähän Serie A:n avauskierroksen päättävään yhteenottoon, vierasottelusta huolimatta. Nyt ei kuitenkaan nosteta pelivalintaa pistejakoon liittyen, vaan lähdetään hakemaan molemmille maalia pienellä overilla höystettynä. Avauspelissä saattaa usein sattua ja tapahtua, kun otetaan vielä huomioon molempien jengien vaarallisuus boksissa laadukkaiden kärkipelaajien ansiosta, on soppa valmis.

TUPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here