Juventus-tähti Cristiano Ronaldo joutui kokemaan VAR-järjestelmän tylyn kohtelun sunnuntai-illan ottelussa Udinesea vastaan.

Siirtohuhujen pyörteissä viime viikkoina ollut Cristiano Ronaldo ei ollut avauskokoonpanossa, kun Juventus kohtasi sunnuntai-iltana Udinesen vieraskentällä. Ronaldo kuitenkin vaihdettiin kentälle toisella puoliajalla.

Juventus johti ottelua avauspuoliskon jälkeen 0–2, mutta Udinese nousi toisella puoliajalla tasoihin. 60. peliminuutilla irti päässyt Ronaldo näytti nousevan Juventuksen sankariksi, kun hän lisäajan kolmannella minuutilla puski pallon maaliin.

Ilman paitaa täysosumaansa tuuletelleen Ronaldon juhlinnalle tuli kuitenkin nolo loppu, kun VAR-tarkistuksen jälkeen maali hylättiin paitsion vuoksi. Kaiken huipuksi Ronaldo sai keltaisen kortin tuuletettuaan ilman paitaa.

Cristiano Ronaldon villit tuuletukset saivat tylyn stopin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Video: KuPS:n Urho Nissilä pamautti unelmavaparin 25 metristä maaliin