Ferencvarosin kyydissä tiistai-iltaan


Mestarien liigan karsinnat huipentuvat, ja tänään jos koskaan unkarilaisella Ferencvarosilla on mahdollisuus yllättää otteluparin ennakkosuosikki Young Boys. 

Ferencvarosi – Young Boys

Ensimmäinen osaottelu päättyi Young Boysin niukkaan 3-2 kotivoittoon, mutta sveitsiläisten puolustukseksi todettakoon, että kotijoukkue dilkkaili matsin 25. minuutista eteenpäin vajaamiehisenä Silvan Heftin ulosajon takia. 

Tilanne on tänään erilainen: sveitsiläisfaneja ei päästetä vallitsevan tilanteen takia paikan päälle, ja 22-tuhatpäinen mylvivä kotiyleisö tarjoaa Ferencvarosin sepille oivan mahdollisuuden onnistua. Viime viikolla pelattiin tekonurmella, mutta nyt unkarilaiset pääsevät takaisin tutulle ja turvalliselle luonnonnurmelle. 

Young Boys ei ole onnistunut voittamaan kumpaakaan aikaisemman Mestarien liigan karsintakierroksen vierasotteluaan, enkä näe niin tapahtuvan tänäänkään. Pelikieltoisen puolustaja Heftin lisäksi sivussa lojuvat edelleen Fabian Lustenberger, David von Ballmoos, Jordan Lefort sekä Sandro Lauper. Joukkueen kannalta positiivisena asiana mainittakoon keskikenttäveivari Michel Aebischerin todennäköinen paluu avauskokoonpanoon. 

Ferencvarosin kokoonpanotilanne vaikuttaa mukavalta, mikäli pienten loukkaantumishuhujen pauloissa vellonut, huipputikissä viime aikoina kikkaillut hyökkääjä Franck Boli todella on iskussa. Bolin läsnäolo on välttämätöntä, ja mies kyllä kentälle raavitaan, mikäli jalat edes jollain tavalla kropassa mukana roikkuvat. 

Pelivalinta

En ihan allekirjoita Young Boysin tämänhetkistä suosikkiasemaa. Ferencvarosi kukisti edellisellä kierroksella vahvan Slavia Prahan kotonaan, ja kun Young Boys ei liiemmin vieraissa ole vakuuttanut, lähden itse kokeilemaan Ferencvarosi Draw no bet -valintaa kertoimella 2,45. Panostuksen pidän tasolla 2,5/5. Kotiyleisön tuki on omiaan tukemaan isäntien lohkopaikkajahtia. 

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here