Jalkapallon Ykkösessä pelattiin maanantai-iltana yksi kamppailu, mutta kaksi omalla tavallaan tyylikästä maalia.

SJK Akatemian ja KPV:n välinen ottelu päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1 (1-0) Ykkösessä maanantai-iltana.

Kotijoukkue SJK Akatemia meni 1-0-johtoon 36. minuutilla melkoisella lahjalla. Kokkolalaisvieraiden maalivahti Sergey Lazarev seikkaili kaukana maalistaan menettäen pallon. Oskar Pihlaja sijoitti pallon nätisti verkkoon.

KPV tuli tasoihin toisen jakson alussa. Joukkueen kokenut kapteeni Sebastian Mannström laukoi pallon mahtavasti oikeaan ylänurkkaan.

Ykkösen kärjessä jatkaa TPS (16 ottelua, 34 pistettä). Toisena majailee KTP (15 ottelua, 31 pistettä) ja kolmantena FF jaro (16 ottelua, 25 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: FC Hongan Rui Modesto tarjoili namupassin voittomaaliin Turussa