Tuplaus & day 2: Sheriff Tiraspol – NK Maribor

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Chișinăun ylpeys, Mestarien liigassa viime kaudella väläytellyt Sheriff Tiraspol hakee jatkopaikkaa europeleissä NK Mariborin kustannuksella klo 20:00 alkaen.

Avauspeli Sloveniassa satoi mukavasti S.Tiraspolin laariin, sillä maalittoman tasapelin myötä kaikki pistetään likoon tänään. Moldovalaiset hallitsivat pelillistä esitystä ensimmäisessä osaottelussa ja kotiviheriöllä tänään kaikki on viimeistelyä vaille valmista.

Viimeistelyn suhteen on kuitenkin ollut tiukkaa. S.Tiraspolin edellismatseissa ei ole verkot liiemmin heiluneet suuntaan tai toiseen, joka näkyy kertoimissa. Liikaa ei kuitenkaan menneitä sovi tuijotella, sillä kotijoukkue ei varmasti halua jättää ratkaisua jatko-ottelun varaan. Toiveissa nopea avausmaali ja verkot rullalle vähintään kahteen otteeseen.

Pelivalinta: Sheriff Tiraspol voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia (2.25)
2.päivän panos: 11,10€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here