Keskuspuolustaja Aapo Halme siirtyy HJK:hon

HJK:lle entuudestaan tuttu mies, 24-vuotias keskuspuolustaja Aapo Halme, on allekirjoittanut Klubin kanssa vuoden 2024 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Äskettäin keskuspuolustaja Paulus Arajuuren hankkinut HJK on solminut pelaajasopimuksen keskuspuolustaja Aapo Halmeen kanssa.

Viimeiset neljä ja puoli kautta Englannissa pelannut Halme hallitsi Brittein saarilla myös keskikentän pohjapelaajan tontin.

”Olen kesän mittaan miettinyt, mikä olisi hyvä ratkaisu, seuraava askel. Saimme HJK:n kanssa aikaan hyvän sopimuksen, joka on tarkoituksella pitkä: Tarkoitus on rikkonaisen kauden jälkeen laittaa itseni kuntoon, pelata mahdollisimman paljon ja tietenkin auttaa joukkuetta, Halme kommentoi Klubin verkkosivuilla.

Halme lähti HJK:sta Englantiin 19-vuotiaan, alkuvuodesta 2018. Hän siirtyi Mestaruussarjassa pelanneeseen Leeds Unitediin, josta matka jatkui puolentoista kauden jälkeen Barnsleyn miehistöön. Suomen U21-maajoukkueen kapteeniksi noussut Halme pelasi 32 Mestaruussarjan ottelussa vuoroin topparina ja vuoroin keskikentän pohjalla tehden komeat neljä maalia. 

Halmeen vastuu pieneni hiljalleen seuraavien kahden kauden aikana. Helsinkiläisen kausi 2021-22 oli vammojen myötä rikkonainen, ja myös Barnsleyn pyristely putoamista vastaan päättyi sen pudottua League Oneen.

Koko tiedote HJK:n sivuilla.

Aapo Halme palaa Klubiin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here